• Metalldeler

Forskjellen mellom blister og sprøytestøping

Forskjellen mellom blister og sprøytestøping

Vi har noen nye venner som ofte er forvirret over forskjellen mellom de to.Blisterdannelse er å varme opp det flate hardplastarket for å bli mykt, deretter absorbere det på overflaten av formen med vakuum, og deretter danne det etter avkjøling;Sprøytestøping er bruk av plastformer laget av ulike former av plastprodukter.

Blister produksjonsutstyr
1. Blisteremballasjeutstyr inkluderer hovedsakelig: Blisterstøpemaskin, punch, forseglingsmaskin, høyfrekvent maskin, foldemaskin.
2. Emballasjeprodukter dannet av emballasje kan deles inn i: innleggskort, sugekort, dobbelt bobleskall, halvt bobleskall, halvfoldet bobleskall, tre ganger bobleskall, etc.
Fordeler med blemme
1. Lagring av råvarer og hjelpematerialer, lett vekt, praktisk transport, god tetningsytelse, oppfyller kravene til miljøvern og grønn emballasje;
2. Den kan pakke alle spesialformede produkter uten ekstra dempende materialer;
3. De pakkede produktene er gjennomsiktige og synlige, vakre i utseende, enkle å selge, egnet for mekanisert og automatisk pakking, praktisk for moderne ledelse, sparer arbeidskraft og forbedrer effektiviteten.

Introduksjon til sprøytestøping
Sprøytestøping er en metode for modellering av industriell produktproduksjon.Produktene injiseres vanligvis med gummi eller plast.Sprøytestøping kan også deles inn i sprøytestøping og sprøytestøping.
Injeksjonstype
1. Gummisprøytestøping: Gummisprøytestøping er en produksjonsmetode der gummiblanding sprøytes direkte inn i formen fra fatet for vulkanisering.Fordelene med sprøytestøping av gummi er: selv om det er periodisk drift, men støpesyklusen er kort, produksjonseffektiviteten er høy, embryoforberedelsesprosessen er kansellert, arbeidsintensiteten er liten og produktkvaliteten er utmerket.
2. Plast sprøytestøping: plast sprøytestøping er en metode for plastprodukter.Den smeltede plasten sprøytes inn i formen til plastprodukter ved trykk, og de ønskede plastdelene oppnås ved kjølestøping.Det finnes spesielle mekaniske sprøytestøpemaskiner for sprøytestøping.For tiden er den mest brukte plasten polystyren.
3. Sprøytestøping: den resulterende formen er ofte sluttproduktet, og ingen annen bearbeiding er nødvendig før den installeres eller brukes som sluttprodukt.Mange detaljer, som fremspring, ribber og gjenger, kan støpes i ett trinn av sprøytestøping.


Innleggstid: Jul-08-2021